“STVARNA PRAVA I UPRAVNO ODLUČIVANJE U FUNKCIJI RAZVOJA POLITIČKO – TERITORIJALNIH ZAJEDNICA SVIH NIVOA VLASTI U BOSNI I HERCEGOVINI“

Poštovani,

Na osnovu interesovanja velikog broja državnih organa uprave i institucija u Bosni i Hercegovini, preduzeća i javnih ustanova, ovim putem pozivamo Vas na jednodnevno savjetovanje na temu „STVARNA PRAVA I UPRAVNO ODLUČIVANJE U FUNKCIJI RAZVOJA POLITIČKO – TERITORIJALNIH ZAJEDNICA SVIH NIVOA VLASTI U BOSNI I HERCEGOVINI“ koje će se održati:

  • 01.10. 2019. godine, sa početkom u 09:00 sati u „Hotelu Opal
    Exclusive“ u Bihaću i
  • 23.09.2019. godine, sa početkom u 09:00 sati u „HOTELU HILLS“, na adresi Butmirska cesta 18, 71210 Ilidža, Kanton Sarajevo.

Sa posebnim zadovoljstvom želimo Vas obavijestiti da će predavači na savjetovanju biti:

  • prof. dr. Zenaid Đelmo – redovni profesor iz oblasti uprave sa dugogodišnjim iskustvom u radu organa uprave i pravosuđa. Radi se o predavaču čija su predavanja od strane učesnika mnogobrojnih seminara ocijenjena najvišom mogućom ocjenom.
  • Doc. dr. Albin Muslić – docent na Katedri za građansko pravo na Pravnom fakultetu Univerziteta u Bihaću. Certificirani je trener pri Agenciji za državnu službu Federacije Bosne i Hercegovine u segmentu edukacije državnih službenika. Autor je više naučnih i stručnih članaka iz oblasti Građanskog prava sa posebnim osvrtom na stvarno – pravne odnose.

Ovom prilikom bi Vas zamolili da zaposlenicima koje uputite na savjetovanje sugerišete traženje odgovora na sva sporna pitanja s kojima se susreću u njihovom radu i upravnom odlučivanju.

Molimo Vas da nam potvrdite Vaše učešće u broju posjetilaca savjetovanja na e-mail euroconnecta@gmail.com

S poštovanjem,

Prilog – Savjetovanje u Bihaću:

Prilog – Savjetovanje u Sarajevu:

Posted on: rujan 3, 2019, by :