POZIV ZA STRUČNO SAVJETOVANJE – “UPRAVNI POSTUPAK I UPRAVNI SPOR”

Poštovani,

Na osnovu interesovanja velikog broja državnih organa uprave i institucija u Bosni i Hercegovini, preduzeća i javnih ustanova, ovim putem pozivamo Vas na jednodnevno stručno savjetovanje iz praktične primjene upravnih procesnih zakona koje će se održati 29.01.2021. godine sa početkom u 10:00 sati u Hotelu Hollywood, na adresi dr. Mustafe Pintola 23, 71210 Ilidža (Kanton Sarajevo).

Sa posebnim zadovoljstvom želimo Vas obavijestiti da će predavač na savjetovanju biti uvaženi prof. dr. Zenaid Đelmo – redovni profesor iz oblasti uprave sa dugogodišnjim iskustvom u radu organa uprave i pravosuđa. Radi se o predavaču čija su predavanja od strane učesnika mnogobrojnih seminara ocijenjena najvišom mogućom ocjenom.

Ovom prilikom bih Vas zamolili da zaposlenicima koje uputite na savjetovanje sugerišete traženje odgovora na sva sporna pitanja s kojima se susreću u njihovom radu i upravnom odlučivanju.

Molimo Vas da na ovaj e-mail potvrdite Vaše učešće o broju posjetilaca, kako bismo mogli pravovremeno izvršiti potrebne rezervacije.

Stručno savjetovanje će se održati uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera.

S poštovanjem,

Posted on: siječanj 20, 2021, by :